Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

flamuri shqiptar ka bere xhiron e botes gjate gjithe dites se djeshme. Ne faqet online, por edhe ne youtube, shqiptaret kane postuar festimet e tyre per 100-vjetorin e Pavaresise, ne vendet ku ndodhen si emigrante. Eventi i pagezuar “100 vjet! Gezuar Shqiperi!” Ne Shtetet e Bashkuara, me rastin e 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise, tabelat elektronike ne sheshin Times Square ne Manhattan do te shfaqin flamurin shqiptar dhe ne shesh do te jepet nje koncert me kenge dhe valle shqiptare.

3 nga 17

Parada ushtarake e Forcave te Armatosura qe u zhvillua dje pasdite ne sheshin “Skenderbej” me rastin e 100-vjetorit te Pavaresise se vendit tone, ka shenuar nje ngjarje te rralle dhe mjaft solemne. Rreth 1800 trupa ushtarake dhe mbi 50 mjete te llojeve te ndryshme kane parakaluar perpara qindra e mijera qytetareve te kryeqytetit dhe nga gjithe Shqiperia, nga Kosova, si dhe nga trojet e tjera shqiptare.


Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama