Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

flamuri shqiptar ka bere xhiron e botes gjate gjithe dites se djeshme. Ne faqet online, por edhe ne youtube, shqiptaret kane postuar festimet e tyre per 100-vjetorin e Pavaresise, ne vendet ku ndodhen si emigrante. Eventi i pagezuar “100 vjet! Gezuar Shqiperi!” Ne Shtetet e Bashkuara, me rastin e 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise, tabelat elektronike ne sheshin Times Square ne Manhattan do te shfaqin flamurin shqiptar dhe ne shesh do te jepet nje koncert me kenge dhe valle shqiptare.

16 nga 17

Gazetat shqiptaro-amerikane “Illyria”dhe “Dielli” kane botuar numra te posaçem kushtuar 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise. Nje suplement historik per Shqiperine, me shkrime te gazetes “Illyria” botohet nga gazeta me tirazhin me te madh ne te gjithe Nju-Jorkun, “New York Daily News.” Ne Norfolk te shtetit Virginia, ku ndodhet shtabi i vetem i NATO-s jashte Europes, sot u ngrit me ceremoni flamuri shqiptar, me rastin e 28 Nentorit.


Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama