Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

flamuri shqiptar ka bere xhiron e botes gjate gjithe dites se djeshme. Ne faqet online, por edhe ne youtube, shqiptaret kane postuar festimet e tyre per 100-vjetorin e Pavaresise, ne vendet ku ndodhen si emigrante. Eventi i pagezuar “100 vjet! Gezuar Shqiperi!” Ne Shtetet e Bashkuara, me rastin e 100-vjetorit te pavaresise se Shqiperise, tabelat elektronike ne sheshin Times Square ne Manhattan do te shfaqin flamurin shqiptar dhe ne shesh do te jepet nje koncert me kenge dhe valle shqiptare.

13 nga 17

Manifestuesit “pushtuan” oborrin e nderteses dhe qe aty, duke u kacavjerre mureve e gjysmeshkalleve te pambaruara, mbushen katet me radhe. Situata u be tronditese, pasi disa femije, pa asnje mase sigurie u ngjiten deri ne katin e gjashte permes derrasave te pagozhduara dhe hekurave te palidhur, duke rrezikuar renien nga lart. U desh nderhyrja e Forcave te Nderhyrjes se Shpejte dhe e shume policeve te tjere qe dy katet e fundit te objektit, ata me te rrezikshmit, te boshatiseshin brenda pak minutave. Sakaq, manifestues me te kujdesshem preferuan te ngjisin kodrat perballe sheshit per te pare atmosferen festive.


Notice: Undefined variable: reklama in /home/shqiperia/application/views/helpers/Reklama720.php on line 8

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama