Hahn: Me marrëveshjen midis Greqisë dhe Shqipërisë, do të ketë një ndryshim të kufijve! –

Komisioneri për zgjerim Johannes Hahn ka deklaruar se me marrëveshjen mes Shqipërisë dhe Greqisë do të ketë ndryshim kufijsh.

Komisioneri i BE për Politikën Rajonale dhe Zgjerimin në prani të ministrit të Jashtëm të Shkupit, foli për zgjidhjen e emrit të Shkupit dhe bisedoi rreth marrëveshjes së përgatitur Athinë-Tiranë.

“Nëse ka një marrëveshje midis Greqisë dhe Shqipërisë, pasi ka një ristrukturim kufitar, kjo është shumë e rëndësishme dhe vendimtare për qytetarët”, tha Johannes Hahn!

Thjesht, në këtë deklaratë, Komisioneri Europian njoftoi se nëse bisedimet Kotzia-Tsipras me Kryeministrin Rama do të përfundoheshin, do të kishte një ndryshim të kufijve!