Featured Shqip në Kishën e Balldrëmit, 35 vjet para Kongresit të Manastirit. (Kur një gur varri thyen heshtjen)

Arte

Diktatura moderne

24 Maji 2023 Nga: ILIR MUHARREMI, Gazeta Bota Sot, Prishtine. Arti përfaqëson kulturën, etnografinë, shkencën, historinë, ndonëse në formë më pamore, më bindëse dhe në disa faza edhe më të sakta...

/ May 24, 2023