Featured Moikom Zeqo: – Kultura si mrekulli e intelektit, e nënvlerësuar nga politika. Interviste, 2017. –

Arte

Portrete nga Mentor Shehi. Album.

Portrete nga Mentor Shehi. Album. Piktura shqiptare eshte pasuruar me stilin original te tij, ku ai pasqyron figurat sipas formes dhe gjendjes psikologjike pa plotesuar teresine e detajeve te vizatimit....

/ August 3, 2019