Konference Nderkombetare mbi arkitekturen dhe urbanistiken

Konference Nderkombetare mbi arkitekturen dhe urbanistiken
Nga data 19-21 prill, në mjediset e Tirana International Hotel dhe të Universitetit Epoka në Rinas, pranë Aeroportit Nënë Tereza, do të mbahet një konferencë ndërkombëtare mbi arkitekturën dhe urbanistikën, organizuar nga Universiteti Epoka. Temat e konferencës janë të shumëllojshme dhe përfshijnë historinë e arkitekturës, restaurimin e monumenteve arkitektonike, hapësirat publike, teknologjitë e reja të ndërtimit, teknologjitë kompiuterike në projektim arkitektonik dhe urban, dhe arsimin e lartë në arkitekturë e urbanistikë. Konferenca gjithashtu përfshin një program social të dendur një ekskursion në Berat dhe një në malin e Dajtit me teleferik.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama