Koncert recital i kantautorit Esat Ruka

Koncert recital i kantautorit Esat Ruka
Ditën e premte, datë 13 prill, ora 19:00, në sallën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit, në kuadër të vitit të 100-vjetorit të Pavarësisë, kantautori Esat Ruka do të japë një koncert recital. Në këtë koncert do të marrin pjesë solistët, orkestrina, grupi vokal dhe grupi i valleve.Të ftuar specialë do të jenë orkestrina e mirënjohur e Matit. Këngëtarët që do të performojnë janë Kastriot Tusha, Juliana Pasha, Shkëlqim Fariçi dhe Liri Rasha.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama