Piktori Voci se shpejti ne Muzeun Kombetar

Piktori Voci se shpejti ne Muzeun Kombetar
Në datën 2 shkurt, ora 19:00, në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, piktori Leonard Voci organizon ceremoninë e hapjes së një ekspozitë vetjake të arteve moderne. Piktori Voci, i cili ndër të tjera ka studiuar dhe ushtruar veprimtarinë e tij edhe në Gjermani, është cilësuar nga shtypi vendas edhe si mjeshtër i ngjyrave. Për piktorin nga Bajza e Shkodrës shtypi gjermania ka shkruar jo pak herë me notën e kritikës së pikturës dhe herë me nota spektakolare biografike.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama