Koncert recital i pianistes Almira Emiri

Koncert recital i pianistes Almira Emiri
Në datën 28 janar, ora 19:00, pianistja Almira Emiri do të jap një koncert recital në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë. Pianistja në fjalë ka studiuar për piano në Shqipëri dhe jashtë shtetit. Gjatë studimit të saj në Graz të Austrisë, në vitin 2007 Emiri krijoi një trio, të cilën e pagëzoi me emrin "Babameto" duke dashur të ruaj kështu emrin e familjes së gjyshes. Si muzikante e muzikës së dhomës ajo ka dhënë disa koncerte në vende të ndryshme të Europës dhe ka marrë pjesë në shume klasa masteri me Alexander Satz, Dimitri Bashkirov, Rohman Imre, Rudolf Kehrer, Ludmilla Lazar dhe Vitaly Margulis.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama