Mbremje poetike - muzikore ne TOB

Mbremje poetike - muzikore ne TOB
Në datën 30 janar, ora 19:00, aktorja  Ema Ndoja, mezzopranoja Vikena Kamenica dhe pianistja Merita Rexha, do të interpretojnë në Teatrin e Operës dhe Baletit poezitë e W. Muellerit të titulluar “Udhëtim dimëror” të shqipëruar nga përkthyesi Ardian Klosi. “Udhëtim dimëror” është një cikël i përbërë nga 24 poezi të shkruar nga Wilhelm Müller, të njohura si një cikël këngësh të përpunuara nga Franc Shuberti për vokal dhe piano.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama