Haydn Chopin dhe Debussy ne Akademine e Arteve

Haydn, Chopin dhe Debussy ne Akademine e Arteve
Në vazhdim të stinës koncertore të studentëve të Akademisë së Arteve pianistja e re Silvana Skënderi do të jap një koncert recital në sallën e madhe të koncerteve të Akademisë, ditën e mërkure, datë 26 janar, ora 19:00. Silvana Skenderi do të luaj grand sonatën e Josepf Haydn, sonatën Nr 2,op.35, grave-doppio movimento, scherzo, marche funebre dhe finale-presto nga Frederic Chopin, suite bergamasque, prelud, minuet, clair de lune dhe passapied nga Claude Debusy.

Hyrja është e lirë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama