Poezi

Poezi

Jeta nuk është e verbët, Pse nuk shef me sy, Ajo është e verbët, Nëse nuk punon me kry,Jeta nuk është e plotë, Pse jemi të gjallë, Jeta është e kotë, Të gëzohemi se jemë budallë, Jeta është e mjerë, Kur i bëheshë poltronë dikuj Jeta është e ndëjerë, Kur lavron në arë të huaj,

 • NE RADHE TE PENSIONI

  9 vite më parë
  NE RADHE, TE PENSIONI

  Ne radhe cdo muaj te marrin pension, Ne radhe cdo muaj ndonjer i mungon, Si rrine ne radhe me shkopin mbeshtetes,

 • DEBORE

  9 vite më parë
  DEBORE

  I huaj ne vend tehuaj, As vete s 'di psevuaj Ne mendjecfares'bluaj!

 • ME IKU SHOKU

  9 vite më parë
  ME IKU SHOKU

  Me iku, me ikushokuim. Meiku ne Itali. Ketefotografi Me la per kujtim. Kubentebuzeqeshe Shoku im.

 • HIMN POETEVE

  9 vite më parë
  HIMN POETEVE

  Kaste fisnike e poeteve! Dritengadrita e profeteve. Dukesh e zhdukesh ne udhekryqet e jeteve Si flaket e kometave. Brazdatethellaleron Ne zemrat e tedrejteve.

 • Edukata

  15 vite më parë
  Edukata

  Edukata është veti njerëzore, E mësuar qyshë në fëmini Edukata është vlerë cilësore, Që ven rendë në shoqëri,

 • Jeta

  15 vite më parë
  Jeta

  Jeta nuk është e verbët, Pse nuk shef me sy, Ajo është e verbët, Nëse nuk punon me kry,

 • Kuvendi

  15 vite më parë
  Kuvendi

  Në Prizren mbahet Kuvendi, Vijnë Shqiptarët siq është rendi, Në Kuvend gjithënji i pari, Naim Frashëri, ai birë Shqiptari,

 • Unioni Evropian ???

  15 vite më parë
  Unioni Evropian ???

  Dhurove botës humanizmin dhe renesansen, lumturi dhe progresë, që të gjithë të gjejnë shanësen, kushë për bukë mos të vdesë,

 • Poltrinet

  15 vite më parë
  Poltrinët

  Ata jan të gatshëm në gjdo situatë, Vetën duk lavdëruar, ditën të bëjn natë, Aftësi kan të t`merrësheme, njerëzit me i mashtruar, Gjithnji janë të gatëshëm gjendëjes me ju adaptuar,

 • Tradhtaret

  15 vite më parë
  Tradhtarët

  Janë të betuar armikut ti shërbejn, Po dhe vendi të kallët flakë, Asgjë nuk kursejnë, Popullin të ulin në gjakë,

 • Burimi - Poezi

  15 vite më parë
  Burimi - Poezi

  Aty ku uji buronë, Aty jeta fillonë, Nga aty qarkullonë, Tërsinë rrumbullaksonë,

 • “Mejdani i Mujos me Balozin”

  Kur ka ken' Baloz Edelia ne Jutbin' Balozi ka ra Kunen Mujit don me ia marr N'saraj t'Mujit Balozi ka dal' po na rrin tri dit' e tri nete kurrsesi Kunes s'mund ia njese

 • “Muji vret Paun Harambashin”

  Herët çohet Paun Harambashi e shtrëngojke at'gjokun e zi mirë ia vjerreke topuzin n'telqi duel për dere, bjeshkën e ka msy Trimijë berre ai në bjeshkë po i qet tridhetë qenë ai prapa po jua ngjet i ka marrë me to tridhetë çobanë edhe i merrka plot tridhetë sejmenë

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama