Poezi

Poezi

Jeta nuk është e verbët, Pse nuk shef me sy, Ajo është e verbët, Nëse nuk punon me kry,Jeta nuk është e plotë, Pse jemi të gjallë, Jeta është e kotë, Të gëzohemi se jemë budallë, Jeta është e mjerë, Kur i bëheshë poltronë dikuj Jeta është e ndëjerë, Kur lavron në arë të huaj,

 • “Omeri i ri”

  12 vite më parë
  “Omeri i ri”

  Lum e lum per t’lumin Zot Nu’jeme kane e zoti na ka dhane Kur ish’kane nji plak i mocem Mashkull n’voter s’i ka mbete Nji baloz n’mejdan po i del

 • “Vajtimi i Ajkunes”

  12 vite më parë
  “Vajtimi i Ajkunes”

  Drita a dale e drite s’po ban, ka le dielli e nuk po nxeh: ça ka ba Gjeto Basho Muji; Djalin n’dhe Muji e ka shti… A dredhe Muji e ne shpi ka shkue, nana e djalit po e pyet; -Mujo, djalin ç’ma ka gjete? N’Lugjet t’Verdha, a thue ka mbete?… Qyqe vetem rrugen paska marre, kane zane vend yjt’ vajin me e ndie!

 • Martesa e Halilit

  12 vite më parë
  Martesa e Halilit

  Fort po shndrit njaj diell e pak po nxeh! Cpo e merr fryma rrapin e Jutbines! Bore e madhe paska ra: Randojne ahet per me u thye Kane cetinat vetem kreshtat Ushtojne lugjet prej orteqesh Prej orteqesh kah po bijne nder gropa Kane ra vashat me gja ne lume

 • Fuqia e Mujit

  12 vite më parë
  Fuqia e Mujit

  Lum e lum per tlumin Zot, Nujem kane e Zoti na ka dhane! Kurr ish kane Muja djale i ri, Ma kish cue baba nrroge tu njizotni

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama