Poezi

Poezi

Jeta nuk është e verbët, Pse nuk shef me sy, Ajo është e verbët, Nëse nuk punon me kry,Jeta nuk është e plotë, Pse jemi të gjallë, Jeta është e kotë, Të gëzohemi se jemë budallë, Jeta është e mjerë, Kur i bëheshë poltronë dikuj Jeta është e ndëjerë, Kur lavron në arë të huaj,

 • Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim

  Në emër të Krijuesit çë i besojm, I Cili të gjitha i ka pa kufi, Ti na mësove jetë të këndshme të gëzojmë, Dukë jetuar me jetë plotë kënaqësi,

 • Burimi

  6 vite më parë
  Burimi

  Aty ku uji buronë, Aty jeta fillonë, Nga aty qarkullonë, Tërsinë rrumbullaksonë,

 • Dorëputhësitë

  6 vite më parë
  Dorëputhësitë

  Dorëputhësit janë të pa identitetë, Të pa kombë, dhe të pa fe, Genjeshtërës i thojnë: “e vërrtetë”, Gjunjëzuar jetojnë pranë ne,

 • Edukata

  6 vite më parë
  Edukata

  Edukata është veti njerëzore, E mësuar qyshë në fëmini Edukata është vlerë cilësore, Që ven rendë në shoqëri,

 • Islami

  6 vite më parë
  Islami

  Pesmëdhijetë shekuj ngrinë flamurin e Lirisë, Qëndron Lapidarë në shërbim të njerëzisë, Ç`prej kur ndrite botën, të çetë nukë të lanë, “Ty për të çfarosur ”, shtatëmëdhijet lufta i bajnë,

 • Jeta

  6 vite më parë
  Jeta

  Jeta nuk është e verbët, Pse nuk shef me sy, Ajo është e verbët, Nëse nuk punon me kry,

 • Kuvendi

  6 vite më parë
  Kuvendi

  Në Prizren mbahet Kuvendi, Vijnë Shqiptarët siq është rendi, Në Kuvend gjithënji i pari, Naim Frashëri, ai birë Shqiptari,

 • Unioni Evropian ???

  6 vite më parë
  Unioni Evropian ???

  Dhurove botës humanizmin dhe renesansen, lumturi dhe progresë, që të gjithë të gjejnë shanësen, kushë për bukë mos të vdesë,

 • Poltrinët

  6 vite më parë
  Poltrinët

  Ata jan të gatshëm në gjdo situatë, Vetën duk lavdëruar, ditën të bëjn natë, Aftësi kan të t`merrësheme, njerëzit me i mashtruar, Gjithnji janë të gatëshëm gjendëjes me ju adaptuar,

 • Tradhtarët

  6 vite më parë
  Tradhtarët

  Janë të betuar armikut ti shërbejn, Po dhe vendi të kallët flakë, Asgjë nuk kursejnë, Popullin të ulin në gjakë,

 • Burimi

  6 vite më parë
  Burimi

  Aty ku uji buronë, Aty jeta fillonë, Nga aty qarkullonë, Tërsinë rrumbullaksonë,

 • Pranvera

  6 vite më parë
  Pranvera

  Ojë, pranverë, ojë bukuroshe, Skej m`skej e qoshë em qoshe, Bukurija të ndriqonë, Dashurija në ty lulzonë,

 • “Mejdani i Mujos me Balozin”

  Kur ka ken' Baloz Edelia ne Jutbin' Balozi ka ra Kunen Mujit don me ia marr N'saraj t'Mujit Balozi ka dal' po na rrin tri dit' e tri nete kurrsesi Kunes s'mund ia njese

Reklamat

Pronat e Fundit


 • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi