Tirana Kulturore 10 - 17 Mars 2012

Tirana Kulturore 10 - 17 Mars 2012

 • 'Doktor Shuster' viziton Teatrin Kombetar

  Ne daten 16 Mars, ora 19:00, ne Teatrin Kombetar, do jepet premiera e pjeses teatrore me titull 'Doktor Shuster' e autorit serb Dushan Kovaçevic, me regji te Spiro Dunit.

 • TR Junior Club

  8 vite më parë
  TR Junior Club

  Nga data 14 mars deri me 29 prill, ne sallen 'Cehov' te Teatrit Metropol, do te jepet cdo dite, ne oren 18:00, shfaqja 'TR Junior Club'. Ky show eshte nje koktej emocionesh te quajtura 'Ironi Romantike'.

 • Birce Hasko, mjeshter i karaktereve

  Diten e enjte, me 15 mars, ne oren 12.00, AQSHF do te festoje ne ambientet e saj, 70-vjetorin e lindjes se aktorit te shquar Prof. Birçe Hasko, 'Mjeshter i madh'. Me kete rast do te promovohet edhe albumi me krijimtarine e tij, botim i AQSHF, si dhe do te shfaqet nje montazh me disa nga rolet e tij me te spikatura ne kinematografi.

 • Aktivitete per 100 vjetorin e Pavaresise

  Ne kuadrin e aktiviteteve per 100-vjetorin e shpalljes se pavarsise kompozitori i njohur shqiptar Aleksander Peci po punon per venien ne skene te premieres se baletit 'Dodona'.

 • Mikropolis ne Galerine FAP

  8 vite më parë
  'Mikropolis' ne Galerine FAP

  Deri me 13 mars ne Galerine FAP do te qendroje e hapur ekspozita personale 'Mikropolis' e artistit Anastas Konstandini. 'Mikropolis' eshte nje ekspozite eksperimentale e ketij artisti, ne te cilen ai prezanton nje pjese teper te veçante te aventures se tij artistike te katermbedhjete viteve te fundit.

 • Teatri i femijeve shfaq premieren 'Te gjithe per nje , nje per te gjithe'

  Ne Teatrin e Metropolit, cdo te diele, ne sallen 'cehov', ora 10:30 do te jepet shfaqja per femije 'Te gjithe per nje, nje per te gjithe' me autor Flamur Topin. Pjesa ben fjale per nje takim te rendesishem qe do te bejne vitaminat me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te tyre.

 • TK per femije shfaq Cipkot

  8 vite më parë
  TK per femije shfaq 'Cipkot'

  Teatri Kombetar per Femije do te shfaqe te shtunen, me 17 mars, shfaqjen 'Cipkot'. Ne kete shfaqje do te zbuloni nje bote te re personazhezh qe quhen Çipko. E vene ne skene me personazhe kukulla te mrekullueshme kjo perralle shume shpejt do te behet me e pelqyera per ju. Ejani dhe zbulojeni!

 • Teatri i kukllave shfaq 'Magjistari i Ozit'

  Me 10 dhe 11 mars, ne Teatrin Kombetar per femije do te jepet shfaqja 'Magjistari i Ozit'. Te shtunave shfaqjet fillojne ne oren 11:00, ndersa te dielave jepen dy shfaqje, pikerisht ne oren 10:30 dhe 11:30.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama