TR Junior Club

TR Junior Club
Nga data 14 mars deri më 29 prill, në sallën "Çehov" të Teatrit Metropol, do të jepet cdo ditë, në orën 18:00, shfaqja "TR Junior Club". Ky show është një koktej emocionesh të quajtura "Ironi Romantike".

Brenda një kënge rroku, kërcen, qesh, përlotesh, prekesh me dashurinë adoleshente. Për herë të parë vihet në skenë një parodi me jetën virtuale të adoleshentëve. Regjisore: Elona Hyseni Skenografi & kostumografi: Beqo Nanaj Koreografi: Almenda Hoxha dhe Rinold Gjocerajt.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama