Birce Hasko mjeshter i karaktereve

Birce Hasko, mjeshter i karaktereve
Ditën e enjte, më 15 mars, në orën 12.00, AQSHF do të festojë në ambientet e saj, 70-vjetorin e lindjes së aktorit të shquar Prof. Birçe Hasko, "Mjeshtër i madh". Me këtë rast do të promovohet edhe albumi me krijimtarinë e tij, botim i AQSHF, si dhe do të shfaqet një montazh me disa nga rolet e tij më të spikatura në kinematografi.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama