TK per femije shfaq Cipkot

TK per femije shfaq 'Cipkot'
Teatri Kombëtar për Fëmijë do të shfaqë të shtunën, më 17 mars, shfaqjen "Cipkot". Në këtë shfaqje do të zbuloni një botë të re personazhezh që quhen Çipko. E vënë në skene me personazhe kukulla të mrekullueshme kjo përrallë shume shpejt do të bëhet më e pëlqyera për ju. Ejani dhe zbulojeni!

Të shtunave shfaqjet fillojnë në orën 11:00, ndërsa të dielave jepen dy shfaqje, pikërisht në orën 10:30 dhe11:30.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama