Tirana Kulturore 12 - 19 Dhjetor 2010

Tirana Kulturore 12 - 19 Dhjetor 2010

 • Shpallet kalendari i 'Qytetit te arteve'

  Kalendari i programit te 'Qytetit te arteve' te Akademise se Arteve ne Tirane permban nje sere aktivitetesh ne fusha te ndryshe te artit si; muzike, art skenik, nderdisiplinor dhe pamor.

 • Hapet TIFFF 2010 ne Tirane

  10 vite më parë
  Hapet TIFFF 2010 ne Tirane

  Edicioni i 8-te i Festivalit Nderkombetar te Filmit ne Tirane hapet ne daten 13 dhjetor dhe do te vazhdoje per gjashte dite me radhe deri ne daten 18 dhjetor.

 • Muzike popullore italiane ne TOB

  Ne daten 11 dhjetor, ora 19:00, ne Teatrin e Operes dhe Baletit ne Tirane nje grup i muzikes popullore italiane do te jape nje koncert ne kuadrin e festivalit 'TERRE in MOTO' i organizuar nga Instituti Italian i Kultures ne Tirane.

 • Nje orkester italiane ne Shtepine Qendrore te Ushtrise

  Ne daten 12 dhjetor, ora 19:00, ne Shtepine Qendrore te Ushtrise ne Tirane, nje orkester italiane do te jape nje koncert me muzike popullore. Orkestra Piccola La Viola eshte themeluar ne vitin 1994 me qellim ruajtjen e rrenjeve te muzikes tradicionale popullore italiane.

 • Java teatrore e te rinjve 'Andi dhe Norman'

  Ne daten 12 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane, po ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve, shfaqet komedia 'Andi dhe Norman' e Neil Simon, me regji te Andia Xhunges.

 • Per mua ate dhe te tretin?

  10 vite më parë
  'Per mua, ate dhe te tretin?'

  Ne datat 15 dhe 16 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane, po ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve, shfaqet drama 'Per mua, ate dhe te tretin?' e autorit kosovar Haqif Mulliqit, me regji te Sonila Kapidanit.

 • Rishfaqet Muzika e dyte

  10 vite më parë
  Rishfaqet 'Muzika e dyte'

  Ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve, qe u hap ne daten 11 nentor ne Tirane, ne daten 19 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane do te rishfaqet premiera e drames 'Muzika e dyte' e Marguerite Duras me regji te Najada Elmazit.

 • Stina koncertore e studenteve te arteve

  Ne kuadrin e 'Stines koncertore VI'- Dimer 2010 – 2011, diten e shtune, date, 18 dhjetor, ora 19.00, ne sallen e madhe te koncerteve te Akademise se Arteve ne Tirane do te jepet nje koncert me piano - duo.

 • 'Klasik' ne Teatrin e Operes dhe Baletit

  Kete fundjave do te jepet nje koncert ne Teatrin e Operes dhe Baletit ne Tirane ne kuadrin e edicionit te 11-te te sezonit koncertor nderkombetar te muzikes 'Klasik'.

 • Onufri hapet me 23 dhjetor

  10 vite më parë
  'Onufri' hapet me 23 dhjetor

  Ekspozita - konkursi i pervitshem 'Onufri', qe do te hapet ne daten 23 dhjetor ne Galerine e Arteve ne Tirane, edhe kete vit i eshte kushtuar artit shqiptar.

 • 'Ishulli pa emer'Fantazi ne? Metropol

  Teatrit Metropolit shfaq çdo te diel, ora 10:30, ne sallen 'cehov' pjesen teatrale per femije 'Ishulli pa emer' te autores Milena Selimi. Ne kete pjese pese femije nisen te eksplorojne nje ishull, te cilin e kane gjetur nepermjet kompjuterit.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama