Muzike popullore italiane ne TOB

Muzike popullore italiane ne TOB
Në datën 11 dhjetor, ora 19:00, në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë një grup i muzikës popullore italiane do të japë një koncert në kuadrin e festivalit “TERRE in MOTO” i organizuar nga Instituti Italian i Kulturës në Tiranë. “Toka në lëvizje” - kjo fazë e festivalit përfaqëson një udhëtim në brendësi të muzikës popullore të rajoneve të tilla italiane si Kampanja, Lacio, Molise dhe Pulia, ku ndjehet më shumë për katësia ndaj traditave popullore.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama