Nje orkester italiane ne Shtepine Qendrore te Ushtrise

Nje orkester italiane ne Shtepine Qendrore te Ushtrise
Në datën 12 dhjetor, ora 19:00, në Shtëpinë Qendrore të Ushtrisë në Tiranë, një orkestër italiane do të japë një koncert me muzikë popullore. Orkestra Piccola La Viola është themeluar në vitin 1994 me qëllim ruajtjen e rrënjëve të muzikës tradicionale popullore italiane. Kjo orkestër konsiderohet si një kontribut në mesin e grupeve më inovative të peisazhit italian të muzikës. Ky aktivitet organizohet nga Instituti Italian i Kulturës në Tiranë dhe Qendra e Kulturës Popullore të Mesdheut.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama