10 Maji 2024

Rajoni i Pulias në Itali është më i afërti në vijën ajrore me Shqipërinë, ndërsa i ndan deti në mes.

Fshati që shihni në foto është në Itali, por mali përballë është në Shqipëri.

Duket e pabesueshme në pamje të parë, por e vërtetë.

Banorët e fshatit në shtetin fqinj shohin çdo mëngjes lindjen e diellit nga malet shqiptare ose borën në mal në dimër, por që nuk i përket vendit të tyre.

Fotot i gjeni në rrjet nëse kërkoni Ostunin dhe si shihet Shqipëria prej aty.

n.s. / dita