Pas Baladave, Prozes, Epikes dhe Lirikes, libri i 5 i profesor Shefqet Hoxhes, Eposi i Kreshnikeve dali nga shtypi keto dite. Faleminderit profesor Shefqet Hoxha, modeli i shkencetarit, faleminderit qe ke mbledhe, ruajte dhe po percjell per brezat shpirtin tone ne keto mijera faqe libra te rralle.


5 libra gure themeli te shpirtit te popullit, te financuara me dashamiresi e perkushtim nga Flamur Hoxha, qe ne kete rast ka zevendesuar kujdesin e shtetit.