Retrospektive nga Shyqyri SAKO ne FAP

Retrospektive nga Shyqyri SAKO ne FAP
Në Galerinë FAP pranë Universitetit të Arteve, është hapur ekspozita personale e artistit Shyqyri Sako. Kjo ekspozitë ështe hapur me rastin e 75-vjetorit të lindjes së këtij "Artisti të merituar" dhe do të qëndrojë e hapur deri në datën 5 mars. Në ekspozitën retrospektive ka punime që përmbledhin piktura në vaj, grafika dhe dekore të realizuara për filmat artistikë shqiptarë në vite. Ajo paraqet punimet më të mira që artisti ka realizuar gjate gjithë karrierës së tij.

Për më tepër informacion:
www.uart.edu.al

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama