Ekspozita Kulture dhe Vazhdimesi

Ekspozita 'Kulture dhe Vazhdimesi'
Në ambientin e Muzeut të Orëve, pranë Kullës së Sahatit , Bashkia e Tiranës ka hapur ekspozitën e titulluar "Kulturë dhe Vazhdimësi". Kjo ekspozitë përmban mbi 40 objekte origjinale në stoli, art, dru, mobilie dhe veshje, punuar nga mjeshtër shqiptarë, të cilat datojnë që prej viteve 1920. Të gjitha objektet janë përdorur në shtëpi tiranase dhe ekspozohen për herë të parë.

Orari : nga e hëna – në të premte
08:00 – 16:00
e shtunë– e diel 08:00-14:00
Hyrja e lirë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama