Nderim per aktoret e ekranit shqiptar ne TKK

Nderim per aktoret e ekranit shqiptar ne TKK
Ditën e mërkurë, më 7 mars, ora 12:00, me rastin e festës së gruas si dhe në kuadër të festimeve të 100 vjetorit të shtetit shqiptar, në sallën e Teatrit Kombëtar të Komedisë, nderohen aktoret shqiptare dhe kontributi i tyre në kinematografi. Me pjesë- marrjen e aktoreve: Tinka Kurti, Margarita Xhepa, Drita Pelingu, Roza Anagnosti, Edi Luarasi, Yllka Mujo, Rajmonda Bulku, Elvira Diamanti, etj, vjen kolazhi me rolet më të spikatura të aktoreve femra që kanë lënë gjurmë në kinemanë shqiptare, në këtë art që për 60 vjet rresht na ka identifikuar si shtet e si komb në botë.Për informacion: 04 227 81 58.
Orari i Biletarisë
10:00-13:00 & 17:00-19:0


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama