Letersia ne rrugetim ne TKK

Letersia ne rrugetim ne TKK
Në sallën e Teatrit Kombëtar të Komedisë,nga data 5 deri më 7 mars, do të jenë të pranishëm një grup autorësh nga Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Turqia dhe Shqipëria, të cilët në kuadrin e projektit Literature in Flux – via Mare do të takohen me publikun shqiptar për të realizuar dy mbrëmje letrare. Marrin pjesë: Jovan Nikolaidis (Mali i Zi), Milo Jukic (Bosnje dhe Hercegovinë), Mavisel Yener (Turqi) dhe me autorët shqiptarë Fatos Kongoli dhe Arian Leka. I gjithë aktiviteti zhvillohet nën patronazhin e Komisionit Shqiptar dhe Kroat të UNESCO-s.

Për më tepër informacion: 04 227 81 58.
Orari i Biletarisë: 10:00-13:00 & 17:00-19:00

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama