Il clarinetto e…i suoi parenti ne TKOB

'Il clarinetto e…i suoi parenti' ne TKOB
Instituti Italian i Kulturës me rastin e festës së gruas organizon më 8 mars, ora 19:00, në hollin koncertor të TKOB, koncertin recital të klarinetistit italian M° Piero Vincenti dhe pianistes Marsida Koni. M° Piero Vincenti , i formuar në shkollën Ciro Scarponi, iu dedikua edhe studimit të pianos dhe kompozimit. Ka performuar si solist në formazione dhome në sallat dhe teatrot më të rëndësishme të Evropës. Ai luan në duet me pianisten Marsida Koni me të cilën në 2010 ka regjistruar në "premierë botërore" veprën e plotë për klarinetë dhe piano të Aurelio Magnani-t .

Për më tepër informacion :
Tel: 0035542227471 &
0035542225856
email: toap@albaniaonline.net
web: www.opera-baleti-tirana.com

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama