Shekspiri ne Shekspirin e Metropoli

Shekspiri ne 'Shekspirin' e Metropoli
Teatri i Metropolit në Tiranë shfaq në datën 9 dhe 10 prill, ora 20:00, premierën e tragjedisë së famshme të Shekspirit “Romeo dhe Zhuljeta” në sallën “Shekspir” të këtij teatri. Kjo tragjedi vjen me regji të Kiço Londos dhe kostumografi të Blerina Kokonës. Rolin e Romeos, regjisori i’a ka besuar aktorit të ri Lulzim Zeqaj dhe atë s, Esela Pysqylit. ё të Zhuliet Është hera e parë që Londo vë skenë një vepër të Shekspirit ёn a ka besuar u dhe të pestë rolet ai aktorëve të rinj. Kjo eshte shfaqja e trete qe Teatri 'Metropol' ve ne skene ne sezonin artistik 2010-2011-te, e cila do te pasohet edhe nga dy premiera te tjera, deri ne perfundim te sezonit.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama