Manu Chao koncert ne Qemal Stafa

Manu Chao koncert ne 'Qemal Stafa'
Këngëtari i famshëm franko-spanjoll Manu Chao do të japë në datën 12 prill, ora 20:00, në stadiumin kombëtar “Qemal Stafa” në Tiranë, një koncert me titull “Manu Chau La Ventura” Ky koncert jepet në kuadrin e një turi ballkanik që ka ndërmarre këngëtari në disa vende të rajonit. Manu Chao ka një karrierë të gjatë muzikore dhe njihet për idetë e tij aniti-globaliste. Karriera e Chaos ka nisur me grupin “Radio Kambera”. Këngëtari mund të interpretojë në disa gjuhë të huaja si anglisht, spanjisht, frëngjisht dhe arabisht. Ai është bërë i njohur me vargjet që , drogën flasin për dashurinë, jetën në geto dhe emigracionin

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama