Madheria e saj ZonjushFantazia zbret ne Metropo

'Madheria e saj Zonjush'Fantazia' zbret ne Metropo
Duke filluar nga data 10i prill deri në 26 qershor, Teatri Metropolit shfaq çdo të diel, ora 10:30, në sallën “Çehov” premierën e pjesës teatrale për fëmijë "Madhëria e saj Zonjush 'Fantazia" sipas autores Albena Dimitrova, përkthyer nga Milena Selimi dhe me regji të Endri Çelës.

Znj. Fantazia jeton në një shtëpi afër qytetit pa numër e pa adrese. Shtëpia ishte thjesht imagjinare dhe ndryshonte formën sipas gjendjes së vetë zj. Fantazise. Një ditë kjo shtëpi e vockël po shumë e famshme mbeti pa fëmijët që sepse Madhëria e n e vizitoni saj u sëmur. Luajnë aktorët Alesia Burnazi, Genti Deçka, Lorenc Kaja, Nelson Mulla dhe Kleana Progni si dhe studioja e fëmijëve të Cirkut të Metropolit

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama