Pergjigjet e testit te matematikes se Matures 2011.

Pergjigjet e testit te matematikes se Matures 2011.
Sipas burimeve zyrtare pranë ministrisë së Arsimit nesër pritet që  te shpallen rezultatet per provimin e letersise.

Sot në të gjithë vendin rreth 42 mijë maturantë dhanë provimin e dytë të detyrueshëm, atë të matematikës. Ashtu siç u premtua dhe nga autoritetet e Arsimit një ditë më parë, testi do të përmbante 12 pyetje me zhvillim dhe 13 me alternativë, ndërkohë që ato do të ishin të tre niveleve ku rreth 20% e tyre do të ishin vetëm për ata që pretendojnë të marrin notë mbi 8. Sipas rregullores në ambientet e shkollave përgjatë dy orëve të zhvillimit të testit ka patur administratorë, të cilët sipas nxënësve nuk kanë lejuar të kopjohet. Më poshtë mund të gjeni përgjigjet e sakta të testeve sipas varianteve dhe shkollave në të cilat është dhënë provimi:

Shkarkoni tezat me zgjidhjet perkatese


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama