Madheria e saj ZonjushFantazia zbret ne Metropol

'Madheria e saj Zonjush'Fantazia' zbret ne Metropol
Teatri Metropolit shfaq cdo të diel, ora 10:30, në sallën “Çehov” premierën e pjesës teatrale për fëmijë "Madhëria e saj Zonjush 'Fantazia" sipas autores Albena Dimitrova, përkthyer nga Milena Selimi dhe me regji të Endri Çelës.

Znj. Fantazia jeton në një shtëpi afër qytetit pa numër e pa adresë . Shtëpia ishte thjesht imagjinare dhe ndryshonte formën sipas gjendjes së vetë zj. Fantazise. Një ditë kjo shtëpi e vockël po shumë e famshme mbeti pa sepse n fëmijët që e vizitoni Madhëria e saj u sëmur. Luajnë aktorët Alesia Burnazi, Genti Deçka, Lorenc Kaja, Nelson Mulla dhe Kleana Progni si dhe studioja e fëmijëve të Cirkut të Metropoli

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama