Teatri i Kukullave shfaq Kacamisri kerkon shoket

Teatri i Kukullave shfaq  'Kacamisri kerkon  shoket'
Teatri Kombëtar për Fëmijë do të në datat 30 prill dhe 1 maj ë shfaq "Kacamisri kërkon shokët”.  Të shtunave shfaqjet fillojnë në orën 11:00, ndërsa të dielave jepen dy shfaqje, pikërisht në orën 10:30 dhe 11:30.

Për rezervime telefononi në 2222 446

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama