Nje muzikant gjerman ne AAB

Nje muzikant gjerman  ne AAB
Në vijim të koncerteve për sezonin artistik janar-qershor të Orkestrës Simfonike të RTSH, në datën 22 prill, ora 19:00, në sallën e madhe të Akademisë së Arteve të Bukura (AAB) në Tiranë do të jepet një koncert me artistin gjerman Ulrich Bachofen dhe Etleva Katroshi.

Artistët do të interpretojnë koncert për violë dhe orkestër nga Bela Bartok si dhe simfoninë No. 4, op. 98, E minor nga Johannes Brahms.

Hyrja eshte e lire

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama