Nje dirigjent japonez ne TKOB

Nje dirigjent japonez ne TKOB
Ditën e premte, më 27 prill, Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar e drejtuar nga dirigjenti i njohur japonez Toshio Yanagisawa, do të japë një koncert në sallën e Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë. Në program janë përfshirë pjesë muzikore të autorëve japonezë si dhe pjesë nga C.Seant Saens - Koncert për violinë i orkestrës no.3 dhe Ҫ.Zadeja-Sinfonia no.1 Solist është violinisti shqiptar Spartak Sinemati.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama