LElisir DAmore vjen ne TKOB

'L'Elisir D'Amore' vjen ne TKOB
Ne datat 25, 26, 28 dhe 29 prill, ora 19.00, Teatri i Operes dhe Baletit shfaq ne kuadrin e 100-vjetorit te pavaresise, operen me dy akte "L'Elisir D'Amore" te kompozitorit te famshem italian Gaetano Donizetti. Regjisor i kesaj pjese me libret te Felice Romani bazuar ne komedine "Le Philtre" te Eugene Scribe, eshte Armand Bora.

Skenograf është Artur Muharremi. Interpretojnë artistët Eriona Gjyzeli, Blerta Cina, Ardita Meni, Riad Ymeri, Elson Braha, Roel Llupa, Vladimir Sazdovski, Rezarta Qevani dhe Sofika Kole. Opera shoqërohet nga Kori dhe Orkestra Simfonike e TKOB të drejtuar përkatësisht nga Dritan Lumshi dhe Edide Nadai.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama