Ekspozita Ngjyrat e Pranveres

Ekspozita 'Ngjyrat e Pranveres'
Në galerinë FAP pranë Universitetit të Arteve, shoqata "Syri Blu" në kuadër të bashkëpunimit kulturor Shqipëri-Francë, ka hapur një ekspozitë të titulluar "Ngjyrat e Pranverës" me pjesëmarrjen e pesë piktorëve shqiptarë dhe francezë dhe pikërisht të Béatrice Richard-de Saint-Jean, Ledia Kostandini, Aymard le Forestier de Quillien, Besim Tula, Stefan Taçi.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama