Pritet me padurim dhe interes te jashtzakonshem pershendetja e demek ish ministres se Arsimit.
– Fjalet e para do jene: – Une po iki edhe Ju nxanes te dashtun mendoni per te ikur.
– Mendon Skenderbeu i Spiropalit se kush do rrije ketu.