Qeveria jonë ende nuk ka denoncuar deklaratat e Presidentit të Greqisë kundër Çamërisë dhe Shqipërisë!

Politikani i njohur, Ylli Manjani, ish-ministër i drejtësisë nuk e lë pa i hedhur kripë debatit në lidhje me qëndrimin e kreut të shtetit për marrëveshjen e detit. Ja si shprehet ai:

Qeveria jonë ende nuk ka denoncuar deklaratat e Presidentit të Greqisë kundër Çamërisë dhe Shqipërisë!

Ndërkohë nuk lë rast pa denoncuar Presidentin e Shqipërisë, që thjesht po bën detyrën sipas Kushtetutës!

Jo detin, por edhe liqenin artificial të Tiranës i japin Greqisë.

Jo Çamërinë, por edhe Shqipërinë e japin.

Vetëm kryeministrinë jo!

Po kur thonë “duam të bëjmë negociata”!!

Hahahahahahahahhahaha

Çfarë shakaje!