Ndoc Selimi.

Ndoc Selimi – “ Si mundem me ike pa ty”. –

Autori Ndoc Selimi paraqitet para lexuesit me librin e tij te trete. “Briret e Henes ishte vellimi I pare poetik, me 2003. Ne vitin 2013 botoi nje studim historik: Kultura e Komanit dhe komanasit”.

Libri  i ri  eshte rikthim ne poezi, me kete vellim” Si mundem me ike pa Ty”.

Ndoc Selimi