Gdhendesit e Ikonostasit te Kishes se Manastirit te Mbigurit, ne afersi te qytetit te Dibres. Pamja tregon gdhendesit me veshjen tipike shqiptare dhe ne banakun e zdrukthtarit jane edhe veglat (mjetet) e gdhendjes se drurit.