Dy tërmete të njëpasnjëshme godasin sërish Shqipërinë.

9 dhjetor 2019.

Të tjera lëkundje tërmeti të njëpasnjëshme janë rregjistruar vetëm pak minuta më parë. Sipas EMSC në vend janë regjistruar 2 lëkundje tërmeti,me magnitudë 3.1 dhe 3.6.

Të dyja lëkundjet janë regjistruar ne oren 15.5 minuta e para,  dhe pas 11 minutash me epiqendër në Detin Adriatik me një thellësi prej 5 km.