Çameria nuk zhduket me marrveshje.-

Nga: Yllka Causholli.

A thua se Çamet nje dite te bukur iken se njekohesisht si ne enderr te perbashket, u zgjuan duke lene çdo gje, te gjitha pasurite e tyre te tundeshme e te pa tundeshme, lane varret shekullore te te pareve e iken drejt te panjohures…, me femije te vegjel te lindur e te posalindur, e madje dhe me foshnja ne bark te nenave qe nuk arriten te linden se i priste bajoneta e genocidit grek.


Tani na thone… Ju thone djemve e vajzave niperve e mbesave, na thone dhe Neve shqiptareve te mos permendim asnjehere emrin ÇAMERI, ta harrojme sikur s’ka qene e as si te vdekur te mos e kujtome…
… e kjo se keshtu na qenka Marreveshja.
PSE?!!!!
Nga kush?!!!!