Arrihet konsensusi: – Në 3 raundet e para do të propozojë kandidatura vetëm opozita. Ne raundin 4 sikurse thotë Kushtetuta (vendos mazhoranca).

18 Maj 2022

Arrihet konsensusi: Në 3 raundet e para do të propozojë opozita

Është arritur konsensusi mes mazhorancës dhe opozitës për zgjedhjen e presidentit të ri të republikës në 3 raunde te para.

Dokumenti i propozuar nga Enkelejd Alibeaj nga PD për propozimin e kandidaturave vetëm nga opozita në këto 3 raunde.

Alibeaj-Ballës: Thoni është që raund të katërt e të pestë nuk ka, bëni lojë me propozime konsensuale

Duka, Alibeajt: Hajde të sjellim një emër presidenti, nëse PS e rrëzon raundet e tjera i shohim nga TV

Balla: E zgjidhëm. Jam dakord deri në raundin e tretë propozimet i keni ju. Sillni propozimet që keni. Ne nuk po prapozojmë. Sillini propozimet, bëjeni si ta doni ju.

Mos harroni nëse doni të konsultohuni emra me ne, na thoni, nëse doni të vazhdoni vetëm. Pranohet pra dokumenti juaj deri në raundin 3, pastaj vazhdojmë me raundin 4 sikurse thotë kushtetuta.

Nga OraNews