A po ecen Leku shqiptar drejt nje inflacioni galopant.

A po ecen Leku shqiptar drejt nje inflacioni galopant me keto masa?  Sa parashikohet te shkoje me kete situate te pa perllogaritje dhe studime.
A ka ekonomiste qe e vrasin mendjen dhe ta analizojne.