Shekspiri ne Shekspirin e Metropolit

Shekspiri ne 'Shekspirin' e Metropolit
Teatri i Metropolit në Tiranë shfaq në datën 2, 3, 7, 8, 9 dhe 10 prill, ora 20:00, premierën e tragjedisë së famshme të Shekspirit “Romeo dhe Zhuljeta” në sallën “Shekspir” të këtij teatri. Kjo tragjedi e shkruar nga Uilliam Shekspir vjen me regji të Kiço Londos dhe kostumografi të Blerina Kokonës. Rolin e Romeos, regjisori i’a ka besuar aktorit të ri Lulzim Zeqaj dhe atë të s, Esela Pysqylit. ё Zhuliet Është hera e parë që Londo skenë një vepër të ё vë n Shekspirit dhe të pestë rolet ai ia ka besuar aktorëve të rinj. Kjo vepër do të vazhdojë të shfaqet çdo të enjte, premte , të shtunë dhe të diel deri në datën 10 prill, në sallën ё sht ё “Uilliam Shekspir”, e cila Teatrin ё më e reja n “Metropol”

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama