Koncert i pianistit Gjollma

Koncert i pianistit Gjollma
Pianisti shqiptar Marin Gjollma do të jap në datën 6 prill, ora 18:00, në sallën e madhe të Ambasadës së Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë një koncert recital me muzikë nga veprat e Ludwig van Beethoven, Franz Liszt, Robert Schumann dhe Sergei Rahamaninov. Nga Beethoven, Gjollma do të luaj sonatën për piano në Mi bemol - Maxhor, Op. 31, Nr3. , nga Listz variacione mbi një motiv të J. S. Bach nga kantata “Weinen, Klagen, Sorgen, Zagen”. Më tej ai do luaj Tre Romanca, Op. 28 nga Schumann, kurse nga Rahamaninov, Etyd Tabloje ne fa djezis-minor, Op. 39, Nr. 3, Etyd Tabloje “Kësulëkuqja dhe Ujku” ne la - minor, Op. 39, Nr. 6 dhe Perlud në do - minor, Op. 23, Nr. 7.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama