Nje dirigjent spanjoll ne Akademine e Arteve

Nje dirigjent spanjoll ne Akademine e Arteve
Në vijim të koncerteve për sezonin artistik janar-qershor Orkestra Simfonike e RTSH do të jap në datën 8 prill, ora 19:00, në sallën e madhe të Akademisë së Arteve në Tiranë, një koncert nën drejtimin e dirigjentit spanjoll Carlos Dominguez, Nito, dhe me kitaristin Admir Doci. Në program janë “La oracion del tolero e Joaquin Turinas, “fantazia para un gentil hombre” e Joaquin Rodrigo për kitarë dhe orkestër si dhe “Carmen Suite” nga Bizet. Hyrja e lirë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama